Tom op je (bedrijfs)evenement

Een sfeervol en memorabel event

Natuurlijk, je kunt op het 25-jarig bestaan van jullie bedrijf een Spotify-playlist op zetten of je zet voor het afscheid van die gevierde directeur een cd-tje op. Maar een bedrijfsevenement wordt pas echt memorabel en speciaal met live muziek. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van (achtergrond)muziek die aanwezig is, maar niet té aanwezig. Muziek die bijzonder is, maar niet de aandacht opeist. Die lekker in het gehoor ligt, zonder saai te zijn.

Ik heb het geluk dat mijn stem veel mensen aanspreekt. Muzikale collega’s noemen het wel eens een labrador: warm en heel toegankelijk. Zeker in een omgeving waarin smaken verschillen, is dit een grote pre.

Type muziek

Wat betreft soort muziek is heel veel mogelijk. Ik speel en zing de meeste genres en mocht er iets anders nodig zijn, ken ik genoeg andere professionele muzikanten om mee samen te werken.

En wil je het helemaal bijzonder en uniek maken? Laat dan een liedje op maat maken. Bij Song for you vinden wij dat het niet persoonlijker kan dan met een volledig uniek lied. In een of een paar gesprekken laten wij ons inspireren en maken we een lied speciaal voor jullie. Ideaal voor eindejaarsborrels of teamdagen. 

Alvast wat horen? Bekijk het filmpje hiernaast of neem direct contact met mij op via 06-34929251 of info@tomwesselink.com.

Neem contact op

15 + 14 =