Live muziek tijdens afscheidsceremonies

Voor een bewust en persoonlijk afscheid

Dat je hier kijkt, betekent dat je van de uitvaart waar jij verantwoordelijk voor bent, iets bijzonders en persoonlijks wil maken. Er komt in deze dagen, vlak na het overlijden van een dierbare, veel op je af: je moet veel regelen en beslissen en dat vaak ook in overleg met (veel) anderen. Toch is het goed om de keuzes heel bewust te maken en stil te staan bij hoe jullie het afscheid willen invullen. Hoe bewuster je dit afscheid meemaakt, hoe prettiger je er later op terugkijkt.

Net als de uitvaartverzorgers met wie ik regelmatig samenwerk, geloof ik dat iedere uitvaart maatwerk is. Dat het persoonlijke afscheid voorop staat. Een afscheid is vaak een moment van bezinning: over het leven van de dierbare, maar ook dikwijls over de verbinding die jullie hebben gehad. Live muziek versterkt dat persoonlijke moment.

Type muziek

Wat betreft muziek is heel veel mogelijk. Ik speel en zing de meeste genres en mocht er iets anders nodig zijn, ken ik genoeg andere professionele muzikanten om mee te werken. Ook denk ik graag mee over andere geschikte liedjes. De nét even wat andere liedjes die misschien niet in de DELA begrafenis top 100 staan, maar wel heel mooi aansluiten bij jullie afscheid.

Alvast wat horen? Check het filmpje hiernaast of neem direct contact met mij op via 06-34929251 of info@tomwesselink.com.

En wil je het helemaal bijzonder en uniek maken? Laat dan een liedje op maat maken. Bij Song for you vinden wij dat het niet persoonlijker kan dan met een volledig uniek lied. In één of een paar gesprekken laten wij ons inspireren en maken we een lied het leven van de overledene niet alleen memoreert , maar ook viert. Kijk hier voor meer informatie over een lied op maat voor jullie uitvaart.

Neem contact op

11 + 14 =