Op je bruiloft

Jullie bijzondere moment nog specialer

Daar staan jullie dan. Met van opwinding kloppende harten en misschien wel licht knikkende knietjes gaan jullie elkaar zo het ja-woord geven. De voorganger heeft jullie liefde al mooi verwoord en dadelijk mogen jullie dan echt elkaar als man en vrouw kussen.

Op dit soort momenten geeft live muziek extra glans. Het moment dat al zo bijzonder is van zichzelf wordt zo nóg specialer. Alle aandacht gaat naar jullie en de liefde die jullie voor elkaar voelen. Ik zeg wel eens: “Where words fail, music speaks” . Muziek kan het verhaal van jullie liefde nog sterker vertellen.

Type muziek

Wat betreft muziek is heel veel mogelijk. Ik speel op mijn piano de meeste genres en mocht er iets anders nodig zijn, ken ik genoeg andere professionele muzikanten om mee te spelen. Ook denk ik graag mee over andere geschikte liedjes. De net even wat andere liedjes, die mensen nog niet kennen wellicht, maar wel heel mooi aansluiten bij jullie verhaal.

Alvast wat horen? Check het filmpje hiernaast of neem direct contact met mij op via 06-34929251 of info@tomwesselink.com.

En wil je het helemaal bijzonder en uniek maken? Laat dan een liedje op maat voor jullie maken. Bij Song for you vinden wij dat het niet persoonlijker kan dan een volledig eigen song voor jullie als stel. Kijk hier voor meer informatie over een lied op maat voor jullie bruiloft.

Neem contact op

12 + 12 =